Katalog
Ładowanie...
Wytrawne czerwone wino z Włoch. W smaku bogate, obfitujące aromatycznymi słodkimi jagodami i lukrecjowymi nutami, wymieszane z dębem francuskim. Kwasowość zrównoważona. Taniny jedwabiste.
Jego intensywne aromaty cytrusów i egzotycznych owoców wnoszą do degustacji ekscytującą eksplozję zapachów, podkreśloną subtelnie przez mineralne akcenty, które dodają mu charakteru. Ten eliksir zmysłów zaskakuje bukietem, który urzeka i wciąga, podążając za nutami cytrusowymi aż po owocowe rejony egzotyki.
Intensywny ciemnopurpurowy odcień, jak kropla rubinu w lampce. Elegancja tego wina jest jak taniec czerwonych owoców w nosie, aromatyczny spektakl. Delikatne taniny otulają podniebienie, tworząc jedwabistą teksturę, podczas gdy idealna kwasowość nadaje mu świeżości i lekkości.
Wino czerwone, włoskie. Aromatyczne za sprawą dojrzałych w gorącym słońcu ciemnych owoców. Waniliowe wykończenie. W smaku aksamitne i bardzo aromatyczne. Kwasowość idealnie wyważone. Pasuje do każdego typu posiłków, również jako aperitif. Szczególnie polecamy do mięsa wieprzowego, z królika, mięs duszonych i past.
Włoskie delikatne wino o żółtym kolorze. Odcień bursztynowy. W smaku bardzo świeże i owocowe. Aromaty to bardzo wyrazista brzoskwiniowa i limonkowa nuta. Wino delikatne i właściwym wyważeniu. Pasuje do potraw rybnych, zup, past i sałatek.
Wino białe o bladym, słomkowym kolorze. Świetliste i duża liczbą bąbelków. Miły dla podniebienia owocowy aromat wzbogacony jabłkowymi nutami z dodatkiem gruszek, ananasów i cytryn. Świeże i łatwe do picia, bardzo dobrze zbalansowane. Kwasowość na umiarkowanie niskim poziomie. Pasuje jako aperitif, a także dodatek do przekąsek i niezbyt ciężkich mięsnych...
Włoskie wino, w którym dominuje aromaty cynamonu, orzechów i dzikich jagód. Taniny są wyważone, dając przyjemny dla języka długotrwały finisz. Wino wytrawne, dlatego powinno być stosowane w parze z pieczeniami wieprzowymi, dziczyzną i serami oraz przekąskami.
Wino włoskie, wytrawne, będące młodszym bratem wina Luce. Bardzo bogate w aromatyczne jeżyny, śliwki, czekoladę, czarne porzeczki oraz okrągłe taniny. Jest właściwym wyborem do mięs z grilla, szczególnie jagnięcych żeberek oraz gulaszów wołowych i dojrzewających serów.
Wino o jasnym, rubinowym kolorze, wpadającym w odcień granatowy. Wytrawne, o harmonijnym zapachu i smaku. Jego wyjątkowy aromat może przypominać zapach cyprysów oraz fiołków z Toskanii.
Włoskie musujące wino białe. Wyprodukowane przy użyciu metody Charmat. Kolor słomkowo blady. Wyraźne jabłkowo aromaty. W smaku świeże i zaskakująco dobrze zbalansowane.
Francuskie wytrawne wino o czerwono wiśniowym kolorze. Mocne aromaty owoców czerwonych. Zalecamy podawania do mięs czerwonych jak i serów.
W smaku doświadczysz prawdziwej harmonii. Owoce cytrusowe wnoszą świeżość i lekkość, tworząc radosną symfonię na podniebieniu. Finisz tego wyjątkowego trunku uraczy Cię przyjemną maślanością, która otula kubki smakowe jak delikatny dotyk. Kraj: Francja
Wino z rodowodem włoskim. Wytrawne, czerwone, doskonale przejrzyste, o głębokim i dobrze nasyconym purpurowym zabarwieniu. Łączy w sobie pikantność goździków, wanilii oraz cynamonu. Struktura dobrze zbudowana i bezbłędnie wyważona. Tworzy niesamowicie kuszące połączenie z wołowiną, dziczyzną, oraz serami na ostro.
Wino wytrawne, produkcja Hiszpańska. Piękny kolor czerwony o rubinowej barwie. Aromaty bardzo wyczuwalne i nawiązujące do owocowych likierów – malinowego i śliwkowego. W smaku gładkie ze słodkimi taninami, kwiatowymi nutami oraz nutą korzenną. Pasuje do mięs pieczonych, szynek gotowanych i kremowych serów.
Hiszpański rodowód tego wina, jego biały kolor i wytrawny smak zadowoli każdego smakosz. Przejrzysta struktura, kolor jasno żółty. Aromaty intensywnie, przez co dobrze wyczuwalne owoce tropikalne. Wino ze szczepu Chardonnay, o delikatnej dębowej nucie. Pozostawia świeżość w ustach. Kwasowość bardzo dobrze zarysowana. Wykończenie długie i przyjemnie...
Wino o hiszpańskim pochodzeniu. Wytrawne, w kolorze czerwonym. Wiśniowe zabarwienie. Wino bogate w świeże aromaty dojrzałych czerwonych owoców. Wyraźnie odznacza się aromat czarnego pieprzu, przypraw i tostów. Posmak dobrze zbalansowany, o właściwej kwasowości. Taniny okrągłe, a finisz długotrwały.
Dobre białe hiszpańskie wino. Wytrawne, a jego kolor to jasny żółty, o refleksach koloru zielonego. Wino bardzo świeże, z charakterem, eleganckie. Bardzo mocno zaakcentowane owocowe tropikalne nuty, połączone z cytrusową świeżością. Wszystko to sprawia że jest idealny jako aperitif, oraz podany do ryb na świeżo i owoców morza.
Wino hiszpańskie, wytrawne. Kolor czerwony, lśniący, zabarwienie malinowo, rubinowe refleksy. Smak przyjemnie owocowy, o zdecydowanej silnej strukturze. Zakończenie inspirujące do dalszej degustacji. Podawać do przekąsek tapas, ryb, owoców, a także mięs marynowanych.
Wino hiszpańskiej produkcji, smak wytrawny, kolor biały o żółtym, bladym zabarwieniu. W smaku łatwo wyczuwalne subtelne nuty owoców, szczególnie jabłka oraz ziół. Wino bardzo eleganckie, posiada aksamitnie jedwabistą strukturę. Właściwa propozycja do owoców morza, ryb, potraw na bazie ryżu, a także past i skorupiaków.
Wino o hiszpańskim pochodzeniu. Wytrawne, kolor mocno czerwony. W tle przebrzmiewa dżemowo jeżynowy aromat, z delikatnymi ziołowymi nutami i odrobiną przypraw. Wino o bardzo dobrze zbudowanej strukturze. Jego elegancja sprawia że jest właściwym wyborem do mięs z grilla i tych pieczonych. Sprawdza się również w towarzystwie pulpetów, zapiekanek i gulaszów.
Hiszpański rodowód tego wina doskonale komponuje się z jego wytrawnym smakiem i jasnożółtym kolorem. Wino wyprodukowane z połączenia lokalnych i klasycznych szczepów winogron. Dzięki temu jest świeże i dobrze aromatyczne. Jego wyjątkowość podkreślają uwodzicielskie bąbelki i delikatne aromaty jabłka, owoców cytrusowych, a także migdałowca. Całość...
Wino białe, wytrawne. Z Chile, a jego kolor to blado złoty. W smaku wyraźnie czuć umiejętnie wymieszane aromaty z dojrzałych owoców tropikalnych. Delikatny posmak jabłka. Intensywne i jedwabiste wykończenie, przyjemne dla podniebienia. Bardzo dobra propozycja na aperitif, a także do pieczonych ryb, jak i tych gotowanych i w delikatnych sosach.
Wyprodukowane w Chile wino, które zachwyca różowym kolorem i wytrawnym smakiem. Na uwagę zasługuje mocny zapach, w którym odnajdziemy śliwkowe aromaty, połączone z truskawką i grejpfrutową nutą. Przyjemnie lekkie, delikatne, z niewielkim kwaśnym posmakiem kwiatu pomarańczy. Może być serwowane w roli aperitif, a także podawane do mięs wędzonych, pas i...
Białe wytrawne Włoskie wino .Jasny słomkowy kolor, kwiatowe aromaty z nutami ananasa i grapefruita. Owocowe z delikatnym migdałowym posmakiem. Sugestie: Polecane do zup, sałatek, owoców morza, risotto, past i drobiu.