Chilijskie czerwone wytrawne wino. Ciemna, głęboka czerwień z aromatem ciemnych śliwek, czarnej porzeczki i czekolady z lekkim tłem kawy i amerykańskiego dębu. Idealne do przekąsek, świeżych ziół, sera.
Nuty jagód, śliwek oraz suszonych owoców i wanilii; głęboki czerwony kolor. Polecane do czerwonych mięs, jagnięciny, dojrzałych serów i ziołowych potraw.
Wino o jasnym, bladożółtym kolorze mieniące się zielonymi refleksami. Tworzone bez udziału beczek dębowych. Bardzo świeże, o wyważonej kwasowości, delikatne i eleganckie. Wyczuwalne aromaty gruszki, limonki oraz nuty zielonego jabłka i cytryny.
Świeże o wyważonej kwasowości; delikatnych, eleganckich i słodkich nutach beczki. Lekko maślane z wyraźnymi cytrusowymi aromatami. Idealne do delikatnych ryb (okoń, sola, łosoś).