107,63 zł z VAT
z VAT
Nowy
997 sztuka sztuk
Uwaga: ostatnia sztuka na magazynie!
Data dostępności:
Fermentacja tego wina zachodzi w tradycyjny sposób przy użyciu dużych i małych, stalowych, nierdzewnych kadzi. Fermentacja odbywa się w niskiej kontrolowanej temperaturze (26°C) oraz określonym czasie. Starzenie wina odbywa się w dębowych beczkach przez 12 miesięcy.
Klarowny, jednocześnie intensywny rubinowy kolor. Pełny i trwały aromat z nutami dojrzałych owoców i przypraw. Dobrze zbudowane, skoncentrowane o eleganckim smaku.
Temperatura podania: 18ᵒC.
Idealne w połączeniu z czerwonymi mięsami oraz dziczyzną.
Pojemność | 0,75 L |
Smak | wytrawny |
Kolor | czerwony |
Promocja | Black Friday |
30 produktów w tej kategorii
Zobacz więcej produktów w wybranej przez Ciebie kategorii!