Katalog
Ładowanie...
Trunki alkoholowe o smaku słodkim dla osób mających w nich upodobanie.
Wino MOŁDAWSKA PANORAMA kagor Wino o ciemnorubinowym kolorze, wyprodukowane z winogron szczepu Cabernet Sauvignon zebranych z winnic na południu Mołdawii. Aromatyczne połączenie śliwek, czarnej porzeczki i czekolady. Idealne do ciast, deserów i owoców.
Wino słodkie, czerwone, koszerne.Wyśmienite wino pochodzące z USA posiadające piękny, głęboki rubinowy kolor z granatowymi odblaskami. W smaku przyjemne, o trwałym zapachu z wyraźnie wyczuwalną nutką owocu jeżyny. Najlepiej podawać lekko schłodzone do ciast i deserów lub jako aperitif.
Wino, słodkie, koszerne. Posiada świetlisy odcień granatu oraz słodki aromat owoców maliny i lukrecji. W smaku bogate o średnio zbudowanej palecie oraz owocowym posmaku z zaznaczoną słodyczą i przyjemnym zakończeniu. Interesujący styl, który świetnie pasuje do czekolady i deserów.
Owocem mieszanki szczepów Furmint i Hárslevelű są wspaniałe nuty zapachowe: kwiecistej łąki i orzeźwiającej cytryny. Wino słodkie, ale zrównoważone z solidnym fundamentem kwasowości.
Wino białe o ładnym jasno żółtym zabarwieniu, złotych refleksach i wysokiej przejrzystości. Dominująca świeżość owoców i kwiatowe aromaty zostały wzbogacone delikatnym miodowym posmakiem. Jest to wino lekkie i świeże, o umiarkowanie wyczuwalnej kwasowości. Można je podawać w formie aperitifu do deserów, oraz jako dodatek do ostrych i pikantnych potraw.
Carlo Rossi Pink Moscato to lekkie, różowe i orzeźwiające wino z delikatną kwiatową nutą i akcentami soczystych owoców – mandarynki i brzoskwini. Nowy, różowy wariant jest kontynuacją sukcesu dwóch poprzedników: Carlo Rossi Sweet White Moscato i Carlo Rossi Sweet Red. Najlepiej smakuje schłodzone, w towarzystwie przyjaciół.
Carlo Rossi tworzymy z pasją i starannością z winogron dojrzewających w słonacznych winnicach Kalifornii, którym zawdzięcza swoją pełnię smaków i aromatów. Spraw sobie przyjemność i zrelaksuj się przy tym pysznym słodkim czerwonym winie. Po schłodzeniu można się nim delektować osobno, ale idelanie nadaje się także jako dodatek do posiłków.
Slodkie, biale wino wypelnione niezwyklym aromatem miodu i brzoskwin.Delikatna slodycz zostala w nim zbalansowana rozkoszna nuta pomaranczy.Najlepiej pasuje do lekkiich deserow, swiezych owocow, lagodnych serow oraz pikantnej kuchni azjatyckiej.
Wino o brylantowo- czerwonym kolorze z fiołkowym odcieniem. W bukiecie wyczuwalne dojrzałe czerwone owoce z nutą marmolady. Idealne w połączeniu z daniami mięsnymi na ostro, dań meksykańskich oraz do deserów.
Słodkie, białe argentyńskie wino. Jego kolor jest jasno żółty, wzbogacony zielonkawymi refleksami. Wyczuwalny dobrze fiołkowy aromat, wzbogacony o frezje, jaśmin i owoce cytrusowe. Uzupełnieniem jest morela. Świeża paleta z wyraźnie wyczuwalną kwasowością i dostrzegalnym figowo rodzynkowym smaku. Dobrze pełni rolę aperitifu do deserów, sałatek z owoców...
Ciemny fioletowo-czerwony kolor. Zachwycające aromaty wiciokrzewu i pomarańczy. W smaku dominują dojrzałe czerwone owoce. Zrównoważona słodycz tworzy niezwykle przyjemne wino
Słomkowo-żółte z zielonkawymi refleksami. Aromaty owoców tropikalnych z nutą jaśminu, gruszki i dojrzałych brzoskwiń. Przyjemnie słodkie, orzeźwiające białe wino.